3 Històries imprevistes – 20 maig 21h

 3 Històries Imprevistes ens parla sobre apostes delirants, venjances, les coses més surrealistes que et pots trobar a la vida, però sobretot el tema principal que uneix les històries és la imprevisió en el desenllaç d’aquestes. Podríem dir, doncs, que es tracta d’una comèdia negra on cada segon que passa serà menys previsible que l’anterior. 

Val la pena destacar que en aquest projecte hi han participat actors i actrius, inclús membres de l’equip tècnic, de tota la comarca d’Osona (destacant Manlleu, Folgueroles i Centelles). Des de la direcció del projecte ens sembla molt important crear vincle entre els actors i les actrius del teatre amateur comarcal per tal de compartir experiències, consells, anècdotes, sopars…. Donar fruit a noves amistats, o qui sap si a futures col·laboracions entre entitats teatrals osonenques. 

Us animem a descobrir aquestes 3 Històries Imprevistes els dies 19 i 20 de Maig a les 21h del vespre a l’Espai Rusiñol de Manlleu, que segur que no us deixaran indiferents. 

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Dissabte, 20 Maig
21:00
Espai Rusiñol (Teatre Centre Manlleu)
12€ entrada general i 10€ socis/es
50 minuts
2023-05-20 21:00 2023-05-20 22:00 Europe/Andorra 3 Històries imprevistes – 20 maig 21h  3 Històries Imprevistes ens parla sobre apostes delirants, venjances, les coses més surrealistes que et pots trobar a la vida, però sobretot el tema principal que uneix les històries és la imprevisió en el desenllaç d’aquestes. Podríem dir, doncs, que es tracta d’una comèdia negra on cada segon que passa serà menys previsible que l’anterior.  […] Espai Rusiñol (Teatre Centre Manlleu) Teatre Centre
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.