3 Històries imprevistes

3 Històries Imprevistes ens parla sobre apostes delirants, venjances, les coses més surrealistes que et pots trobar a la vida, però sobretot el tema principal que uneix les històries és la imprevisió en el desenllaç d’aquestes. Podríem dir, doncs, que es tracta d’una comèdia negra on cada segon que passa serà menys previsible que l’anterior.

Val la pena destacar que en aquest projecte hi han participat actors i actrius, inclús membres de l’equip tècnic, de tota la comarca d’Osona (destacant Manlleu, Folgueroles i Centelles). Des de la direcció del projecte ens sembla molt important crear vincle entre els actors i les actrius del teatre amateur comarcal per tal de compartir experiències, consells, anècdotes, sopars…. Donar fruit a noves amistats, o qui sap si a futures col·laboracions entre entitats teatrals osonenques.

Us animem a descobrir aquestes 3 Històries Imprevistes els dies 19 i 20 de Maig a les 21h del vespre a l’Espai Rusiñol de Manlleu, que segur que no us deixaran indiferents.

Seleccioneu la funció a sota
Espai Rusiñol (Teatre Centre Manlleu)
12€ entrada general i 10€ socis/es

Dates disponibles

DATA DIA HORA TÍTOL ENTRADA
19 MAIDIVENDRES21:003 Històries imprevistes – 19 maig 21hCompra
20 MAIDISSABTE21:003 Històries imprevistes – 20 maig 21hCompra