ALMACENADOS – 20 nov

Almacenados de David Desola.

(Espectacle en castellà)

Un gran magatzem buit. Només hi ha silenci. S’escolta grinyolar la persiana metàl·lica i arriba en Sr. Lino. Camina fins al penja robes. Despenja la bata de treball i se la posa, després es dirigeix a la màquina de fitxar.

Un treballador està a punt de jubilar-se quan arriba el jove que el substituirà. Una setmana de convivències i intercanvis de rols i jerarquies, de responsabilitats. L’instructor i l’instruït, qui marxa i qui arriba, els qui comencen a moure l’engranatge i els que ja no serveixen, un diàleg entre la tendresa i la juventud.

Almacenados parla del buit. De la sordidesa d’una feina, un treball, repetit. De l’addicció que genera. De la precarietat i incertesa d’un jove que s’incorpora al mercat laboral. De la submissió a l’empresa per part de treballadors més veterans. Una mena de síndrome d’estocolm.

Estem davant d’una reflexió arran de com, de vegades, el treball deixa de ser una manera de guanyar-se la vida per convertir-se en allò que li dona sentit.

No és una història real però tampoc és pura ficció. Hi ha alguna cosa d’autobiogràfic.

Almacenados és una tragicomèdia sobre l’addicció al món laboral, a la soledat que pot generar.

Una sàtira tendre que va i ve del drama a la comèdia. Una història dels que se’n van i dels que arriben que proposa un emotiu diàleg entre la joventut, la vellesa i l’herència que et regala tota una vida laboral.

Fitxa artística

Direcció: Teresa Solà

Autor:  David Desola

Interpretació: Xavier Boada i Pau Rosell

Escenografia: Josep Suriñach i Nina Simón

Vestuari: Salvaleón S.A.

Disseny d’il·luminació i Cap tècnic: Xavier Antón

Fotografia: Emilio Durán i Marta Arcarons

Producció:Col·lectiu La Belka

Residència de creació: Teatre Orfeó Martinenc

Una peça sobre el món laboral que penetra en l’espectador amb la comicitat i la tendresa de dos personatges que busquen l’empatia recíproca davant de la inexistència d’un horitzó possible.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Dissabte, 20 Novembre
21:00
Espai Rusiñol (Teatre Centre Manlleu)
12€ entrada general i 10€ socis/es
1:30h aproximadament
2021-11-20 21:00 2021-11-20 23:00 Europe/Andorra ALMACENADOS – 20 nov Almacenados parla de l’acceptació dels canvis vitals, d’assumir el ser substituït per inutilitat i de com tots formem part d’un engranatge que, en realitat, desconeixem. Espai Rusiñol (Teatre Centre Manlleu) Teatre Centre
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.