Camps de maduixes cia UatDaFac – 5 de març

Camps de Maduixes de la companyia UatDaFac.

Camps de maduixes és una adaptació teatral de la novel·la homònima, de Jordi Sierra i Fabra. A través d’una mirada frenètica ens endinsem en el món de les drogues i l’efecte que aquestes tenen en els joves. Aquí no hi ha moralines, només hi ha un mirall que reflecteix el que passa a les discoteques d’arreu cada cap de setmana. Hi podem veure les nostres pors, les nostres ansietats, la necessitat que tenim de pertinença al grup, i tot allò que estem disposats a fer. Una història trepidant, i per damunt de tot actual, massa actual.

 

La Lucy és una noia adolescent que entra en coma després d’haver pres èxtasi. Els seus amics i amigues es qüestionen tot allò que va passar la nit anterior i lluiten amb tot el que tenen a les seves mans per poder salvar-li la vida.

REPARTIMENT:

Directora

Gemma Sastre

Interpretació

Lluciana – Ivette Callis

Eloi – Pau Murner

Max – Sònia Sanchez

Cinta – Laia Monforte

Poli – Abel Reyes

Espai escènic

Lidia Bantí

Fotografia 

Pau Mora

Cap tèncic

Edurard Clarós

Text original

Jordi Sierra i Fabra

Adaptació 

Josep Maria Diéguez

http://https://www.youtube.com/watch?v=3kKmU2-im6U

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Dissabte, 05 Març
21:00
Espai Rusiñol (Teatre Centre Manlleu)
10€ entrada general - 8€ socis - Descompte jove 2€
1:30h aproximadament
2022-03-05 21:00 2022-03-05 22:30 Europe/Andorra Camps de maduixes cia UatDaFac – 5 de març Camps de Maduixes de la companyia UatDaFac. Camps de maduixes és una adaptació teatral de la novel·la homònima, de Jordi Sierra i Fabra. A través d’una mirada frenètica ens endinsem en el món de les drogues i l’efecte que aquestes tenen en els joves. Aquí no hi ha moralines, només hi ha un mirall que […] Espai Rusiñol (Teatre Centre Manlleu) Teatre Centre
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.