Contra el progrés i la democràcia

Companyia de la trobada 2021

Direcció: Jordi Arqués i Iria Roig

Contra el progrés són set contes que barregen humor i horror, mort i comèdia, set moments tan estranys com pròxims. Contra el progrés és com un mirall de fira que deforma la realitat, l’exagera i la ridiculitza però en que no podem deixar de veure’ns una mica reflectits.
Un espectacle divertit, corrosiu i que no deixa indiferent.

Contra el progrés són set petites obres. Set moments tan estranys com pròxims. Set visions surrealistes i contundents sobre el progrés que no avança, el progrés que ens menysprea, el mateix progrés de sempre.

Contra el progrés, presenta situacions al límit en què un individualisme desaforat passa per damunt de qualsevol escrúpol moral. Històries grotesques que arrenquen alguna petita rialla porten fins al paroxisme conceptes habituals dels nostres dies com les relacions contractuals o la tecnologia.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Dissabte, 12 Març
21:00
Espai Rusiñol
6€ socis, 8€ no socis
1 hora aproximadament
2022-03-12 21:00 2022-03-12 22:00 Europe/Andorra Contra el progrés i la democràcia Companyia de la trobada 2021 Direcció: Jordi Arqués i Iria Roig Contra el progrés són set contes que barregen humor i horror, mort i comèdia, set moments tan estranys com pròxims. Contra el progrés és com un mirall de fira que deforma la realitat, l’exagera i la ridiculitza però en que no podem deixar de […] Espai Rusiñol Teatre Centre
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.