Degenérate mucho. Cia Las XL

Aquesta obra, organitzada per l’Ajuntament de Manlleu queda emmarcada en el programa d’activitats de Manlleu del 25 de novembre. Dia Internacional per l’eradicació de la violència envers les dones.

A qui se li va ocórrer dividir-ho tot en dos? Blanc-negre, bo-dolent, veritat mentida, ying-yang, masculí-femení …Seràs femenina i entraràs per la porta gran en el món de les emocions. Seràs masculí i entraràs per la porta gran en el món dels privilegis. Nosaltres volem ser persones, res més. Aquesta és la història d’un error en el sistema.

Degenérate mucho és un espectacle amb música en directe i molt d’humor que reflexiona sobre la construcció social del gènere. Sacsejarà la TEVA IDENTITAT!
Un festí de llàgrimes i riallades, de contradiccions personals i col·lectives, d’imposicions i rebel·lió. Qui va dir que les segones parts no són bones? En aquest cas, són millors!

Més informació a: https://lasxl.com/

Las XL són Marta Sitjà i Nía Cortijo. Creadores de sòlida trajectòria que han creat un duo com el seu nom indica: XL. Marta, formada des del gestual, Nía des del textual, totes dues a la carretera des del 2003, fent tot tipus d’espectacles.

Havent après l’ofici sense perdre gens d’art, consoliden el seu projecte comú amb aquest segon espectacle. Des del 2013 que reparteixen humor, amor i música pels escenaris nacionals i internacionals.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Dissabte, 05 Desembre
19:00
Espai Rusiñol - Manlleu
Gratuït
1h aproximadament
2020-12-05 19:00 2020-12-05 20:30 Europe/Andorra Degenérate mucho. Cia Las XL Espectacle d'humor i música en directe Espai Rusiñol - Manlleu Teatre Centre
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.