El trobador – 24 d’abril

EL TROBADOR

de la cia Pierrot Teatre 

A partir de “Lo cantador” de Serafí Pitarra i Pau Bunyegas i amb fragments de “Aquesta nit improvisem” de Luigi Pirandello.

Al Gran Teatre de… el públic espera la presentació de “Il Trovatore” de Giuseppe Verdi. Però un virus desconegut ha confinat cantants, orquestra i personal tècnic a la darrera ciutat on han actuat. El director del teatre surt a anunciar que la representació no es podrà dur a terme i es disculpa. Per compensar els espectadors s’ofereix a explicar-los l’argument, però és massa enrevessat i no se’n surt.

Gràcies a la col·laboració del personal del teatre, d’uns quants espectadors i quatre estris arreplegats a l’escenari podran desenvolupar la trama del drama a partir de la memòria que conserven de l’obra “Lo cantador” de Pitarra i Bunyegas; una paròdia en vers i “en català del que ara es parla” (1864) de “El trovador” drama romàntic castellà en què es basa “il trovatore”.

Actors i actrius improvisats es divertiran en aquest joc de “teatre en el teatre” tant com ho hem fet nosaltres.

Repartiment: 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Diumenge, 24 Abril
18:00
Espai Rusiñol (Teatre Centre Manlleu)
8€ entrada general i 6€ soci/a
1h aproximadament
2022-04-24 18:00 2022-04-24 19:00 Europe/Andorra El trobador – 24 d’abril cia Pierrot Teatre Espai Rusiñol (Teatre Centre Manlleu) Teatre Centre
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.