Suspensió dels Pastorets de Manlleu 2021 – 2022

 

SUSPENSIÓ D’ESPECTACLE A CAUSA DE LA COVID19

Es suspenen les funcions del 2 i 6 de gener dels Pastorets de Manlleu.

Ens sap greu cancel·lar aquestes dues últimes funcions de Pastorets però arran de diferents casos positius dins l’equip no podem oferir un espectacle de qualitat. És per això que Teatre Centre Manlleu es posarà en contacte amb els afectats per tal de fer el retorn de les entrades en els pròxims dies.

Moltes gràcies per fer-ho possible, per tot l’esforç i dedicació, per tots els que heu pogut gaudir de l’espectacle, per tota la gent involucrada en l’espectacle: direcció, actors i actrius, comparsa, tècnics, maquilladores, … Gràcies per fer possible uns Pastorets en aquests moments tan difícils.

Ara toca cuidar-se… però hi tornarem!

Retorn de les entrades a taquilla: 2 i 6 de gener de 17-18h 

 

 

 

Com cada any per aquestes dates, ens tornem a reunir al teatre per oferir un any més Els Pastorets de Manlleu, el clàssic de nadal d’en Folch i Torres. Aquesta rondalla popular que mai ens cansarem de veure i de representar. Seguim oferint uns pastorets diferents, obligats per les circumstàncies sanitàries actuals, adaptats a aquestes mesures, tot i les dificultats no hi faltaràn àngels, dimonis, pastors, pastores i moltes altres novetats!
Les festes de Nadal és un moment de retrobament familiar i d’amistat, i els Pastorets com a família que som ens retrobem a l’escenari per fer-vos passar unes bones festes de Nadal. Aprofitem l’ocasió per desitjar-vos unes bones festes i una bona entrada d’any.

Us esperem al teatre!

Repartiment:

 

Disseny guanyador del Concurs de Cartells Pastorets 2021-22: Mar Capdevila

 

Seleccioneu la funció a sota
Teatre Municipal de Manlleu (Carrer del Pont, 9)
10€ entrada general i 8€ soci/sòcia

Dates disponibles

DATA DIA HORA TÍTOL ENTRADA
26 DESDIUMENGE18:00Els Pastorets de Manlleu – 26 de desembre 18hCompra
01 GENDISSABTE20:00Els Pastorets de Manlleu – 1 de gener 20hCompra
02 GENDIUMENGE18:00Els Pastorets de Manlleu – 2 de gener 18hCompra
02 GENDIUMENGE18:00Els Pastorets de Manlleu – 6 de gener 18hCompra