Una entrada gratuïta per Festa Major?

L’Associació Cultural Teatre Centre Manlleu participa de la Festa Major de Manlleu i ho fa a través de l’estrena d’un nou espectacle: Enxampats, una bona comèdia amb un ritme frenètic i plena d’embolics amorosos: Dos joves enamorats que no s’acaben de trobar, un pare que no és pare, unes dones que comparteixen taxi… una obra de teatre per passar una bona i hilarant vetllada de Festa Major i oblidar les penes que sembla que no ens acabin de deixar. 

Després de 15 anys, la companyia del Teatre Centre torna a trepitjar l’escenari del Teatre Municipal del carrer del Pont i ho fa convidant a tothom qui tingui un trosset d’escenografia de l’última obra que es va representar al teatre abans del seu tancament a bescanviar-la per una entrada gratuïta.

Per això s’obrirà la taquilla presencialment a l’Espai Rusiñol el dilluns 26 de juliol de 18-20h i el dimarts 27 de juliol de 11-13h per tal de bescanviar el tros d’escenografia per una entrada gratuïta, posteriorment s’obrirà la taquilla online i es podran comprar les entrades a: www.teatrecentre.cat Només es vendran entrades a taquilla aquests dies per les persones que presentin el tros d’escenografia. Recordeu que no disposem de datàfon. 

Se’n faran dues representacions:

  • Divendres dia 13 d’agost, a les 21h, al Teatre del Carrer del Pont, nº 9.
  • Diumenge dia 15 d’agost, a les 21h, al Teatre del Carrer del Pont, nº9

El preu d’entrada serà de 15€ entrada general i 12€ socis/es de l’entitat. Es podrà comprar a través de: www.teatrecentre.cat 

Us hi esperem! 

Producció de la Companyia Teatre Centre Manlleu dirigida per Dolors Collell, amb el repartiment: -al sofà –  Susagna Tubau, Pep Jané, Rosa Baulenas, -al fons- Pere Riera (Petrus), Abel Cobos, Neus Colomer i Pep Colomer. 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Multiples dies
18:00
Venda entrada a l'Espai Rusiñol, representació al Teatre Municipal del carrer del Pont nº9
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.