Històries de l’avi Josep

Les històries de l’avi Josep és un espectacle musical basat en quatre històries que només tenen dues coses a veure entre elles: són relats basats en fets reals i neixen a través de les converses entre l’avi Josep i la seva neta, la Mar. Són històries que l’avi explica a la neta, vivències de la seva vida i també històries que la néta explica a l’avi, així com les contradiccions i reflexions que es produeixen al parlar de segons quins temes amb dues persones d’edats tan diferents. Cada història és especial per si sola. Cada història és impor- tant per si sola.

Cada història ha nascut per ser explicada, i per ser escoltada. Deixem-nos emportar per les emocions i viatgem a través d’elles.

 

FITXA TÈCNICA:

Idea original: Mateu Peramiquel i Mar Puig

Text: Mar Puig

Música i lleres: Mateu Peramiquel

Interpretació: Mar Puig / Júlia Sardà, Eduard Mauri

Música en directe: Mateu Peramiquel / Daniel Giró

Equip tècnic: Ferran Peig

Producció: WeColorMusic

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Diumenge, 12 Febrer
18:00
Espai Rusiñol (Teatre Centre Manlleu)
12€ entrada general - 10€ socis/es
80 minuts
2023-02-12 18:00 2023-02-12 19:20 Europe/Andorra Històries de l’avi Josep Les històries de l’avi Josep és un espectacle musical basat en quatre històries que només tenen dues coses a veure entre elles: són relats basats en fets reals i neixen a través de les converses entre l’avi Josep i la seva neta, la Mar. Són històries que l’avi explica a la neta, vivències de la seva vida i també […] Espai Rusiñol (Teatre Centre Manlleu) Teatre Centre
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.