Martí Mitjavila Trio

El proper dissabte dia 10 de juliol a les 19h a l’Espai Rusiñol, el clarinetista vigatà Martí Mitjavila amb el seu trio faran parada a Manlleu durant la gira d’estiu del grup. Aquest grup de jazz de més de 3 anys d’experiència s’ha consolidat a l’escena d’Amsterdam (Holanda) amb els premis Leiden Jazz Award i el Prinses Christina Concours. Presenten un repertori format per música original i arranjaments fets a mida.

El preu d’entrada és de 8€ (preu únic), i pot comprar-se per internet o una hora abans de l’inici de l’espectacle a taquilla. Des de l’Associació Teatre Centre els informem que seguim mantenint totes les mesures de seguretat i higiene d’acord amb les últimes normatives sanitàries.

Veniu, us hi esperem! #laculturaéssegura

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Dissabte, 10 Juliol
19:00
Espai Rusiñol (Manlleu)
8€
1h:30min aproximadament
2021-07-10 19:00 2021-07-10 20:30 Europe/Andorra Martí Mitjavila Trio El proper dissabte dia 10 de juliol a les 19h a l’Espai Rusiñol, el clarinetista vigatà Martí Mitjavila amb el seu trio faran parada a Manlleu durant la gira d’estiu del grup. Aquest grup de jazz de més de 3 anys d’experiència s’ha consolidat a l’escena d’Amsterdam (Holanda) amb els premis Leiden Jazz Award i […] Espai Rusiñol (Manlleu) Teatre Centre
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.