Nits al Teatre

Cada dijous de juliol trobaràs una proposta artistica diferent per fer passar aquesta calor, apropa’t a l’Espai Rusiñol i gaudeix-ne!
Hi haurà Taquilla inversa i deliciosos aperitius!

Dijous 7 juliol: Totes les pedres tenen el poder d’un cos és la premissa del recital que Marta Rosell i Pol Rifà, a través de diferents poemes i textos, a mig camí entre la poesia i l’antropologia, reflexionaran sobre el poder de les estàtues, la multitud, els cossos i el significat que atribuïm a les imatges, ja sigui des de la idolatria o la iconoclàstia.
Dijous 14 juliol: Dàlies Duet uns oferiràn un espectacle musical de format reduit on podrem gaudir d’unes versions interpretades per unes veus fresques i dolces. La dàlia és la flor de l’aventura i la sorpresa que busca obrir el cos, la ment i el cor. Ens mostraran la seva part més impulsiva i passional a traves de la música que les inspira.
Dijous 21 juliol: Associació Cultural Teatre Centre de Manlleu presenta una proposta teatral de curt format inspirada en la improvització teatral on dos equips compatiran entre ells per fer-vos passar una bona estona i mostrar-vos les multiples cares del teatre i la improvització!
Dijous 28 juliol: Lola and the rhinos ens presenten un espectacle musical que barreja el funky, el soul i el latin jugant amb versions i temes propis, amb un directe contundent i festiu i estiuenc.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Multiples dies
20:00
Espai Rusiñol Teatre Centre Manlleu
Taquilla inversa
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.