Nuades – CorCia

Nora de Casa de nines, Blanche d’Un tramvia anomenat Desig i Júlia de La senyoreta Júlia són tres personatges cabdals de la història del teatre que es troben per mostrar-nos la seva valentia i les seves febleses.

L’obra es crea a partir d’escenes originals de les obres esmentades juntament amb noves escenes que ens permeten veure l’evolució d’aquests tres personatges i com interactuen entre elles.

Tres dones, tres lligams, tres maneres d’enfocar la relació que s’estableix entre dona-home-societat i entre dona-dona. Les diferents inquietuds, les diferents pors les porten a crear vincles, a parlar-ne, a jutjar-se, a entendre’s, a nuar-se.

Temes com la maternitat, l’enamorament, el desig, la manipulació, la pròpia identitat, la pressió social i, fins i tot, la vellesa apareixen per ser debatuts. I amb un personatge masculí que les condiciona i fa aflorar, sobretot, la relació home-dona.

Una mirada contemporània a uns personatges clàssics que lluiten per mostrar-se com a dones que tenen coses a dir malgrat ser sovint silenciades.

 

EQUIP TÈCNIC:

Dramatúrgia i direcció – Anna Presegué

Interpretació – Anna Busanya, Ivette Callís, Laia Monforte i Jordi Arqués

Disseny il·luminació – Pep Barcons

Vestuari – Montse Albàs

Composició musical – Jordi Matas

So i vídeo – Xef Vila

Disseny gràfic – nuntiumdisseny (Núria Sánchez)

Producció executiva – CorCia Teatre

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Diumenge, 13 Març
18:00
Espai Rusiñol (Teatre Centre Manlleu)
12€ entrada general i 10€ socis i sòcies
90 minuts
2022-03-13 18:00 2022-03-13 19:15 Europe/Andorra Nuades – CorCia Nora de Casa de nines, Blanche d’Un tramvia anomenat Desig i Júlia de La senyoreta Júlia són tres personatges cabdals de la història del teatre que es troben per mostrar-nos la seva valentia i les seves febleses. L’obra es crea a partir d’escenes originals de les obres esmentades juntament amb noves escenes que ens permeten veure l’evolució d’aquests […] Espai Rusiñol (Teatre Centre Manlleu) Teatre Centre
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.