Perfectes desconeguts – Teatre

L’Espai Rusiñol acollirà, els propers 24 i 25 de gener, l’obra teatral ‘Perfectes desconeguts’, en el marc de les festes dels Tonis 2020. L’espectacle va a càrrec de la companyia teatral Orfeó Popular Olotí.

“Això s’ha convertit en la caixa negra de la nostra vida”. Amb el mòbil a la mà i aquesta constatació, l’Eva proposa als seus amics un joc: mentre duri el sopar que es disposen a fer, missatges, WhatsApps, trucades… tot el que arribi als seus dispositius mòbils s’ha d’escoltar i llegir en veu alta. El joc proposat en una nit d’eclipsi de lluna trastocarà una trobada de parelles i amics aparentment units i sincers. Les caretes cauran i sobre la taula només se serviran veritats incòmodes, secrets inconfessables i, per postres, falsedat i decepció.

‘Perfectes desconeguts’ es podrà veure en dues funcions, els dies 24 i 25 de gener, a partir de dos quarts de 10 del vespre.

FE

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Divendres, 24 Gener
21:00
Espai Rusiñol
Contactar amb el Gremi dels Tonis de Manlleu
2020-01-24 21:00 2020-01-24 22:30 Europe/Andorra Perfectes desconeguts – Teatre 24 i 25 de gener. Teatre a càrrec del Gremi dels Tonis de Manlleu Espai Rusiñol Teatre Centre
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.