Plaaa…eh?

PLAAA…EH?

És la nova producció del Teatre Centre Manlleu que dóna resposta a l’exposició “Des del nostre plaer” que organitza l’Ajuntament de Manlleu amb artistes dones manlleuenques.

El plaer que sent cadascú és únic, moltes vegades ens podem sentir jutjades per sentir un plaer quan altres no el senten, però és el nostre plaer i per tant, tenim el dret de sentir-lo i gaudir-lo al màxim!  T’has sentit mai jutjada per gaudir d’un plaer que d’altres no en gaudeixen?

El plaer té moltes intensitats. I quan parlem de plaer, no només ens referim al plaer sexual, sinó al plaer que ens arriba per tots els sentits. Per tu quin és el plaer que més intensitat té? Per quin sentit t’arriba?

Hi ha plaers que voldríem tenir i gaudir, però la vida no ens deixa, el temps passa i se’ns escapen… frenem i gaudim més cada dia! Siguem-ne conscients i gaudim-los, que no se’ns passin! A l’obra de teatre PLAAA…EH? reflexionem sobre els petits plaers de la vida.

Com expressem el plaer? A vegades amb tons irritants per altres persones, però i què? No podem cridar de plaer? No podem riure fins a rebentar? Tenim el dret de sentir plaer i el deure d’estimar-nos! Gaudim al màxim de decibels!

Plaers dolços… quin és el teu plaer més dolç? Aquell plaer que passa per degustar… xocolata? o potser alguna cosa més picant? o salada? I si tinguessis al·lèrgia a la xocolata?

Aquell sentiment de màxima eufòria, de plaer! A qui no li agrada sentir-se així! És cert que no podem viure en una constant eufòria-plaerística, tot i així, quan aparegui aquell plaer a la teva vida, viu-lo intensament!

Aquestes som les actrius que formem part de PLAAA…EH?, l’obra de creació col·lectiva del Teatre Centre Manlleu. A través del teatre volem reivindicar el dret de sentir plaer i d’estimar-nos a unes mateixes. Parlem de plaer EL DIA DE LA DONA perquè trobem important, reivindicar-nos en cada un dels plaers que tenim a la vida, reivindicar el plaer femení, més enllà dels plaers sexuals. El plaer ens arriba des de molts sentits, no només el sexual, i n’hem de ser conscients i gaudir-los, no deixem que se’ns passin!

 

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Diumenge, 12 Març
18:00
Espai Rusiñol (Teatre Centre Manlleu)
10€ entrada general, 8€ socis/es
1 hora aproximadament
2023-03-12 18:00 2023-03-12 19:00 Europe/Andorra Plaaa…eh? Parlem de plaer EL DIA DE LA DONA perquè trobem important, reivindicar-nos en cada un dels plaers que tenim a la vida, reivindicar el plaer femení, més enllà dels plaers sexuals. Espai Rusiñol (Teatre Centre Manlleu) Teatre Centre
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.