Quota 2023-24 JOVE

No esperis més i fes-te soci de l’ Associació Cultural Teatre Centre i gaudeix de tots els avantatges!

Emplena el formulari i paga la quota del primer any.

EMPLENA EL FORMULARI I SEGUEIX ELS PASSOS PER FER EL PAGAMENT DE LA PRIMERA QUOTA:

FORMULARI:

PAGAMENT:

Per fer el pagament amb targeta d’aquesta 1ª cuota, nomès cal que segueixis aquests pasos:

  1. Selecciona 1 única entrada i fes continuar
  2. Escriu el teu nóm on posa “Nom per mostrar a l’entrada”
  3. Afegeix el teu nom, cognom, email, i telèfon i fes continuar
  4. Revisa les teves dades i ja pots fer el pagament.

Moltes gràcies,

 

La quota correspon al període d’abril 2023 al març 2024. Només cal fer el pagament per la plataforma web el primer any, el següent any es girarà automàticament al compte.

 

Per al compliment de la nova llei de protecció de dades RGPD 679/2016 de protección de datos personales i Lei Organica 3/2018 de 5 de setiembre de protección de datos personales i garantia de derechos digitales l’informem sobre el tractament que farem de les seves dades personals.
El responsable del tractament de les seves dades personals és el Teatre Centre Associació Cultural amb el NIF G58671074 amb seu al Carrer Rusiñol número 56 de Manlleu; tractarà les seves dades legitimades per la relació contractual basada en la inscripció de socis/es de l’entitat.
La finalitat del tractament és mantenir la relació amb els socis i sòcies de l’entitat, el cobrament de les quotes i la informació de les activitats de l’associació.
L’informem que les seves dades seran cedides als bancs i entitats bancàries i gestoria, per tal de dur a terme la finalitat acordada anteriorment.
En tot moment podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició a través del correu teatrecentremanlleu@gmail.com o personalment a l’Espai Rusiñol al Carrer Rusiñol número 56 de Manlleu
COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Multiples dies
7:00
Teatre Centre Manlleu
20€
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.