SOCIETAT LIMITADA – Un nou monòleg de Xevi Font

El diumenge dia 11 d’abril a les 18h a l’Espai Rusiñol, Xevi Font interpretarà Societat limitada, un monòleg on segueix “fent humor de coses molt serioses” en la línia irònica i sarcàstica del seu primer espectacle, Fota-li H. Ara, en aquesta nova obra humorística de creació pròpia, desbrossa actituds, manies i comportaments de la societat actual en què tots podem identificar-hi algun conegut o potser, per què no, a nosaltres mateixos.

El preu d’entrada és de 10€ (8€ pels socis de l’Associació Teatre Centre). Revisa el teu correu brossa o spam en cas de no rebre l’entrada a la bústia d’entrada del correu.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Diumenge, 11 Abril
18:00
Espai Rusiñol (Manlleu)
10€
50min aproximadament
2021-04-11 18:00 2021-04-11 19:00 Europe/Andorra SOCIETAT LIMITADA – Un nou monòleg de Xevi Font El diumenge dia 11 d’abril a les 18h a l’Espai Rusiñol, Xevi Font interpretarà Societat limitada, un monòleg on segueix “fent humor de coses molt serioses” en la línia irònica i sarcàstica del seu primer espectacle, Fota-li H. Ara, en aquesta nova obra humorística de creació pròpia, desbrossa actituds, manies i comportaments de la societat actual […] Espai Rusiñol (Manlleu) Teatre Centre
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.