Vols jugar? de La Dona del Sac

La Dona del Sac, un nou grup de música familiar que estrena el seu primer álbum.

Bombo (Eloi Balsach) i Clap (Marc Balsach).

La Dona del Sac és el primer treball audiovisual dels bessons Eloi i Marc Balsach. Formats i especialitats en l’Animació Sociocultural i Musical, han decidit fer el pas decisiu en la seva carrera: crear un projecte que englobi tot l’univers creatiu que han anat acumulant a través dels anys compartint molts moments amb famílies d’arreu.

De les 12 cançons que recull l’àlbum se’n poden extreure els valors essencials d’en Bombo i en Clap (els seus noms artístics): co- municació, imaginació, autoestima, sostenibilitat, sentit de comunitat, autenticitat i molts més. Un projecte inclusiu que tant grans com petits es podran sentir identificats en cadascun dels missatges que basteixen les cançons del disc.

 

La Dona del Sac no només és un recopilatori de 12 cançons familiars, sinó tot un univers creatiu per explorar. Cada petit detall estar cuidat, des de l’imaginari, els símbols, els valors, l’attrezzo, etc. Es poden diferenciar 4 parts en l’àlbum o, en altres paraules,4 mons que la Dona del Sac porta amb 4 sacs. Cada part està gravada en un ambient diferent i vol respondre a unes emocions i activitats distintes: Sac a l’estudi, sac al teatre, Sac ecofamiliar i sac electrònic.

Els bessons Balsach són capaços de tocar més d’una desena d’instruments aconseguint crear unes textures musicals úniques, engres- cadores i de diferents estils.

Un tastet de música, els podeu trobar a les diferents plataformes musicals (Spotify, iTunes, Tidal, Amazon…)

La Dona del Sac, que dona nom al projecte, és l’antítesi del conegut i temut Home del Sac. Ella sempre apareixerà quan estiguis trista o et sentis sola per ajudar-te, jugar amb tu i animar-te. Sempre t’acompanyarà quan ho necessitis i et donarà confort. Dins del seu sac hi porta jocs, contes i cançons. I sempre es nodreix de la imaginació, el misteri, la il·lusió, l’amor i el joc. Expliquen en Bombo i en Clap que ells la van conèixer quan eren petits i que des de llavors formen part de la seva banda de música i s’ho passen d’allò més bé. La Dona del Sac va amb tu, t’escolta, t’anima i et motiva a descobrir el misteri que totes tenim a dins.

 

Al ser un espectacle familiar, recomanem comprar entrada a l’infant en el cas que ocupi un seient, en cas que el vulgueu tenir a la falda només caldria comprar l’entrada de l’adult. 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Dissabte, 27 Novembre
18:00
Espai Rusiñol (Teatre Centre Manlleu)
8€ entrada general i 6€ soci/a
1h aproximadament
2021-11-27 18:00 2021-11-27 20:00 Europe/Andorra Vols jugar? de La Dona del Sac Concert, apte per a petits i grans Espai Rusiñol (Teatre Centre Manlleu) Teatre Centre
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.