Inscripció

A continuació trobareu el formulari per poder omplir la inscripció al Taller de Teatre Juvenil (1r ESO a 2n Batxillerat).

El període d’inscripció finalitzarà el 30 de setembre 2020. A partir d’aquesta data se us informarà sobre el període de matrículació i el mètode de pagament per tal de començar el 9 d’octubre les classes del Taller de teatre Juvenil.

Us recordem que hi ha un màxim de 15 alumnes per grup, per això tractarem les inscripcions per rigorós ordre d’entrada. Si es superen aquestes places hi haurà la possibilitat d’obrir un segon grup.

Si voleu saber més informació sobre els tallers de teatre podeu llegir la notícia referent, demanar-nos qualsevol dubte a través del correu info@teatrecentre.cat o directament a través del formulari al qual contestarem al més aviat possible.

Omplir el següent formulari implica reservar una plaça pel taller de teatre 6-9 anys al curs 2020-21. Tots els tallers de teatre del curs 2020-21 estaran sotmesos a les normatives i mesures de seguretat i de sanitat en relació al Covid-19. 

Formulari d’inscripció

Recordeu a anotar un correu electrònic que mireu sovint, ja que a través d'aquest us farem arribar la informació de la matrícula i qualsevol altre informació referent al grup