Renovació de l’acord de col·laboració entre Benito-Novatilu i Teatre Centre

Roda de premsa convocada el 3 de març a les 12h a l’Espai Rusiñol per anunciar la continuïtat de l’acord de col·laboració entre Benito-Novatilu i el Teatre Centre.

En una taula plena de compromís cultural en vers les arts escèniques manlleuenques es troben Emili Jané, expresident del TC, Irene Gutierrez, presidenta del TC, Andrea Carandell, CEO de Benito-Novatilu, Àlex Garrido, alcalde de Manlleu, per tal de comunicar la renovació per 5 anys més de la col·laboració entre Benito-Novatilu i el Teatre Centre Manlleu, fent que l’Espai Rusiñol pugui seguir sent l’espai epicentre de les activitats culturals de l’entitat Teatre Centre Manlleu.

En paraules d’Emili Jané:

“En la família Carandell i el grup Benito-Novatilu, el Teatre Centre ha trobat un mecenes que ha demostrat una gran sensibilitat per la funció, no només artística, sinó també social de la nostra entitat.”

Emili Jané ha fet un balanç molt positiu d’aquests 7 anys, fent èmfasi en totes les activitats de creació pròpia i totes les activitats acollides, i ha donat especial importància en com l’entitat ha tornat a tenir vida gràcies a l’Espai Rusiñol i la col·laboració de Benito-Novatilu.

Des de Teatre Centre Manlleu estem molt agraïts que es vulgui seguir apostant per la cultura manlleuenca i sobretot per l’entitat Teatre Centre Manlleu.

Hem de tenir en compte que Manlleu està a punt de gaudir de dos espais culturals, l’Espai Rusiñol i el Teatre Municipal, i des de l’entitat volem manifestar el nostre desig per seguir sent present en la creació i programació de les arts escèniques manlleuenques.

(D’esquerra a dreta: Pep Colomer i Emili Jané, membres de l’anterior junta del TC, Andrea Carandell, CEO Benito-Novatilu, Susagna Tubau i Irene Gutierrez, secretària i presidenta del TC, Àlex Garrido, alcalde,  i Joaquim Carandell de Benito-Novatilu. Fotografia del Ter.net, Raimon Roma)