El soci individual té només un titular però pot beneficiar-se de dues entrades a preu de soci per espectacle. 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Per al compliment de la nova llei de protecció de dades RGPD 679/2016 de protección de datos personales i Lei Organica 3/2018 de 5 de setiembre de protección de datos personales i garantia de derechos digitales l’informem sobre el tractament que farem de les seves dades personals. 

El responsable del tractament de les seves dades personals és el Teatre Centre Associació Cultural amb el NIF G58671074 amb seu al Carrer Rusiñol número 56 de Manlleu; tractarà les seves dades legitimades per la relació contractual basada en la inscripció de socis/es de l’entitat.

La finalitat del tractament és mantenir la relació amb els socis i sòcies de l’entitat, el cobrament de les quotes i la informació de les activitats de l’associació. 

L’informem que les seves dades seran cedides als bancs i entitats bancàries i gestoria, per tal de dur a terme la finalitat acordada anteriorment.

En tot moment podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició a través del correu teatrecentremanlleu@gmail.com o personalment a l’Espai Rusiñol al Carrer Rusiñol número 56 de Manlleu