LABORATORI de teatre al Teatre Centre de Manlleu 2023-24

BENVINGUTS I BENVINGUDES

al Teatre Centre Manlleu

La nostra oferta formativa, ens fa adonar-nos de la necessitat d’explorar noves maneres de creació escènica i per això aquest 2023-24 apostem per crear un Laboratori teatral per a totes aquelles persones que ja tenen una formació artística, que ja han fet algun espectacle teatral, tenen experiència en el món artístic i sobretot, ganes i il·lusió de compartir un projecte escènic nou, d’indagar i explorar a través del teatre com a eina de comunicació.

Objectius del Laboratori Teatral del Teatre Centre Manlleu

El nostre objectiu com a entitat és fomentar el teatre com a eina de comunicació, d’expressió i com a espai de formació entre iguals.

Per a nosaltres el teatre implica:

  • Treballar en equip i construir conjuntament. Aprendre d’uns i d’altres.
  • Criticar constructivament el treball dels altres i propi per l’autoreflexió i la millorar personal i grupal.
  • Aprofitar l’espai escènic com a espai de creació col·lectiva, d’exploració personal i grupal.
  • Seguir formant-nos.
  • Expressar-nos corporalment, verbalment i emocionalment.

El que volem és tenir un espai de trobada, de creixement personal i grupal, un espai per crear col·lectivament, explorar i indagar, per crear un espectacle de creació col·lectiva o crear projectes dins del Teatre Centre Manlleu.

Horari i preus (per establir)

Dependrà del grup establert, es trobarà un horari que vagi bé a tots els integrants del Laboratori teatral.

Ara i fins al 18 de setembre hi haurà les inscripcions obertes.

El grup no té màxim de persones.

Hi haurà un professional del teatre que conduirà el Laboratori. El preu anirà establert segons el calendari d’assajos i temps que es vulgui dedicar a la creació/exploració durant el Laboratori. Hi haurà un descompte per a socis/es de l’entitat. Serà un únic pagament, sense mensualitats.

A partir del 12 de setembre, a través de correu electrònic, se us informarà del procés de matriculació.

Fer teatre implica un compromís per part de tothom. A l’inici del laboratori se us fa entrega d’un calendari per tot l’any, per preveure els assajos i la representació final, perquè hi hagi el màxim d’assistència i compromís per part de tothom.

INSCRIU-TE! Clica sobre la imatge. Si necessites qualsevol informació extra o tens dubtes, pots escriure’ns a teatrecentremanlleu@gmail.com i t’atendrem personalment.

Atentament,

Irene Gutierrez