Programació maig – agost 2024

Us presentem la programació dels pròxims mesos organitzada per l’Associació Cultural Teatre Centre Manlleu. Aquesta programació és tota producció pròpia de l’entitat i es durà a terme en diferents espais, majoritàriament a l’Espai Rusiñol, seu de l’entitat.

De Mares i Filles és una producció pròpia de l’entitat escrita per Paco Mir, dirigida per Josep Colomer i interpretada per Neus Colomer i Dolors Collell. L’obra va ser estrenada el passat mes d’abril i durant l’11 i el 12 de maig se’n tornen a fer dues representacions a l’Espai Rusiñol.

El proper 25 de maig torna l’obra ELLLES, dins del Manlleu Actua. En aquesta ocasió, l’obra del taller juvenil es podrà veure al Teatre Municipal de Manlleu, en una jornada on s’han programat diverses obres de teatre de grups procedents juvenils de diferents indrets de Catalunya, a més que l’obra convidada és AKA.

El 9 de juny en doble funció a l’Espai Rusiñol hi haurà el Concert estrena del Cor del Teatre Centre. El cor de l’entitat farà el seu primer concert després de l’èxit que van tenir durant la seva primera actuació a la mitja part de la Golfa del Sentru del passat Nadal.

Com a novetat, aquest estiu estrenem L’ESTIUET DEL SENTRU, una programació que es durà a terme durant el mes de juliol. La primera activitat serà una nova edició del Pub Quiz que es durà a terme el 12 de juliol a la Terrassa del Casal Boira Baixa (Plaça del Canigó) amb col·laboració amb el Casal Popular Boira Baixa. El 14 de juliol presentarem l’espectacle Somnium a l’Espai Rusiñol, un projecte innovador de realitat augmentada. Per últim, el 19 de juliol a l’Espai Rusiñol torna el Matx d’Improvisació. Durant les tres activitats hi haurà sopar de pinxos.

El 15, 17 i 18 d’agost al Teatre Municipal de Manlleu estrenarem l’obra de festa major d’enguany: El fantasma de Canterville, una producció pròpia dirigida per Elisa Creuhet. El mateix 18 d’agost, dins les activitats de Fes-te Jove farem l’obra de l’Enterrament de la Bota als Jardins de Can Mataró.

Seguim carregades de piles per oferir-vos Cultura, us esperem al Teatre Centre Manlleu aquest 2024.
Si vols formar-ne part estem oberts a qualsevol tipus de col·laboració: fes-te soci/a de l’entitat, col·labora dins dels projectes com a actor/atriu, tramoia, tècnic…, o forma’t amb professionals del teatre.
Us animem a ser part de Teatre Centre Manlleu.
Per a més informació: teatrecentremanlleu@gmail.com o a través de la nostra web: www.teatrecentre.cat