Un nou cor enèrgic i eclèctic neix a la comarca d’Osona

De la mà de la direcció del conegut cantautor i professor de l’Escola Municipal de Música de Manlleu, Guillem Soler, estrena el 9 de juny el primer concert de la coral COR DEL TEATRE CENTRE, una coral divertida i eclèctica, que uneix persones de diferents edats i llocs variats de la comarca.

La idea neix de la necessitat d’un grup de manlleuencs i manlleuenques amb ganes de cantar i passar bones estones compartint aquesta afició. L’estiu del 2023 van fer una crida per xarxes i la resposta va ser molt bona. Molta gent es va engrescar a participar en la iniciativa.

Les persones pioneres tenien com a tret comú la seva participació activa dins de l’Associació Teatre Centre, i van veure aquesta entitat com un aixopluc per recolzar la nova proposta. Ràpidament, es van posar a treballar conjuntament, i des del mes d’octubre el cor es reuneixen cada dimarts a l’Espai Rusiñol de Manlleu per assajar els seus concerts.

Gent de Vic, Torelló, Tona, Roda de Ter i altres municipis de la comarca també s’han sumat a la coral. Actualment, el cor compta amb més d’una trentena de participants, i continua oberta a noves persones que es vulguin incorporar i gaudir de la música en companyia.

La primera posada en escena del COR DEL TEATRE CENTRE va ser a La Golfa dels Pastorets de Manlleu, on van tenir un gran èxit. Des d’aquell moment, el grup es prepara per a la seva estrena del 9 de juny, on oferiran dues sessions contínues, a les 18 i a les 20 h.

L’estrena de “EL COR DEL TEATRE CENTRE” comptarà amb la participació de la big band “Band the Cool Ensemble”, que farà col·laboracions al llarg dels concerts inaugurals, que juntament amb els músics Franco Molinar, Pepe Soler i Jordi Martínez acompanyaran les dues actuacions del Cor el diumenge 9 de juny.

De segur serà un esdeveniment únic i molt vivencial, que no deixarà indiferent a les persones espectadores que en gaudiran.